Új laptop akksiját le kell meríteni, majd feltölteni első használatkor? Vagy kell vele egyáltalán csinálni valamit?
Figyelt kérdés
2023. jan. 1. 16:34
1/18 anonim válasza:
A modern akksikat már nem kell "kisütni". Sőt, nem is javasolt
2/18 anonim válasza:
Nem kell lemeríteni.
Ha futár hozta vagy órákig volt a fűtetlen kocsiban akkor érdemes várni a bekapcsolással egy fél órát.
3/18 anonim válasza:
Egyenesen TILOS lemeríteni.
Lítiumos akksikat a lemerülés degradálja a legnagyobb mértékben.
Telefonodnál is ugyanígy.
4/18 A kérdező kommentje:
3.: Nem fullra akarom lemeríteni, csak valami olyasmire emlékszem, hogy párszor le kell meríteni 20%-ra és fullra feltölteni utána.
2023. jan. 1. 17:18
5/18 Közveszélyes Kontár válasza:
#4 felesleges
Valamenyire hibas es hasznalt, hosszuidon allva hagyott aksikal lehet szorakozni igy ugy ha rendeltetesszeruen nem mukodneneknugy mint elvileg kellene
egy uj laptop akkuja annyi idot nem allhatott, es ha hasznalod akkurol es semmi gond felesleges szorakozni vele
ha gond van akkor is gari az elso, akkura kevesebb ido garancia van
6/18 anonim válasza:
Én novemberben vettem notebook-ot, az utasításában olvastam a háromszori teljes lemerítést-feltöltést, hogy "elérje a kapacitásának maximumát".
7/18 A kérdező kommentje:
6.: Én is novemberben vettem meg. Erről a háromszori lemerítés-feltöltésről még nem maradtam le, még belehet pótolnom?
2023. jan. 1. 17:45
8/18 anonim válasza:
hasznald es amikor erzed felteszed tolteni ezeket alapbol nem lehet 0%ra meriteni az elektronika miatt estere felteszed tolteni reggelig es kesz kb 10 toltes kell ahhoz hogy az akku elerje a max kapacitasat bar ahogy olvasom ha november ota ki se bontottad en egybol tennem a toltore
9/18 A kérdező kommentje:
8.: November óta napi használatban van a laptop, állandóan hálózatra csatlakoztatva.
2023. jan. 1. 18:33
10/18 anonim válasza:
akkor meg minek kerdezed vasarlas utan 2 honappal hogy hogy kell egy UJ laptopot tolteni?... ugy ahogy eddig a toltesen kb semmi nem mulik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!