Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mini ITX ház venti-mentes táppal?

Mini ITX ház venti-mentes táppal?

Figyelt kérdés
Le akarom cserélni a mostani házat, mert megette az idő. Nem lenne baj, a menne bele 1-nél több vinyó. A lényeg, h venti ne legyen a tápban sem. Az alaplaphoz sincs és ez a lényeg. Csak Bp-i forgalmazó játszik, aki szállít utánvéttel. Nem kell sok watt, a mostani is külső tápos és sztem az egész cucc eszik vagy max 30W-ot. Az intel proci eszik asszem 6ot maxban, plusz 2 winyó meg az alaplap. Szerverkét itthon 0-24-en megy már vagy 10 éve, most tv-re kötve is akarom használni.
2022. dec. 30. 18:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
2022. dec. 30. 18:49
 2/17 anonim ***** válasza:
miert ne legyen a tapba venti? ma mar egy jo fajta goldos tap 50%ig nem jaratja a ventit a 30wbol kiindulva egy par szaz wattos jofajta tap boven jo bele vagy ha nem ez volt a kerdes ird le kicsit erthetobben
2022. dec. 30. 18:55
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Kb egy mini itx házba is jó esetben van táp, vagy passzív hűtés. Nekem is van venti benne, de szinte hangtalan.
2022. dec. 30. 18:57
 4/17 A kérdező kommentje:
A mostaniban sincs egyetlen mozgó alkatrész sem és ez nem alku tárgya. A szinte hangtalan, az nekem nem elég jó. Majdnem 10 éve ez a gépem, már win10-zel, 8G RAM, J1900CPU fanless, 0-24ben megy szerverként. Néha nézek rajta filmet, ~20%-on viszi a fullhd film a procit. Aki érdemben nem tud válaszolni, csak okoskodni jön, az légyszi inkább keressen más kérdést.
2022. dec. 30. 20:32
 5/17 anonim ***** válasza:
egy ventilator atlag 300as rpmel aztan te krvara nem mondod meg megy vagy nem de ha megvagy vele huzatva csak tessek venni full passziv gepet a valaszom meg tukrozi a kerdesed szintjet...
2022. dec. 30. 20:37
 6/17 A kérdező kommentje:
Ilyen alaplapom van, ha vkit érdekel: [link]
2022. dec. 30. 20:38
 7/17 A kérdező kommentje:
5-ös, meséld már el nekem, hogy melyik laptop tápjában van aktív hűtés? Még a 210-esben sincs. Vagy akkor most mindenki hüje, aki laptop tápot használ? Mondtam, hogyha nem tudsz segíteni, akkor maradj csendben. A gépem így 10 éve stabil. 80 fok felett nem volt a cpu 105 a spec szt megengedett. Az ssd most 47 max 65 volt, amikor nem volt nyáron légkondim. Nem nem értek hozzá, hanem jelenleg elérhető bevált házat keresek, hogy ne nekem kelljen feltalálnom újra a kereket.
2022. dec. 30. 20:46
 8/17 anonim ***** válasza:
mint irtam de ahogy latom nem sikerult ertelmezni a gold minositesu tapok nagy resze tud olyat hogy 50%ig vagy egy bizonyos szintig NEM KAPCSOLJA BE A VENTILATORJAT MAGYARUL NEM FOROG BENNE SEMMI ha ezt nem sikerult felfogni akkor szerintem lehet menni alsoba
2022. dec. 30. 20:49
 9/17 A kérdező kommentje:

8as: az elvárás az, hogy NE legyen benne venti. Soha ne kapcsoljon be. Nézd, pl ilyen, mint ez: [link]

Ehhez külső táp van. Mint a mezeibb laptopokhoz. Ennek van nekem a régi változata.

2022. dec. 30. 20:53
 10/17 anonim ***** válasza:
kb ugyan az soha nem fog bekapcsolni ha nem terheled meg pl a 600 wattost vagy 250-300 wattal kell terhelni hogy bekapcsoljon ahogy irtad te annyival soha nem fogod de tudtommal a seasonicnak van full passziv tapja ha az a lenyeg
2022. dec. 30. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!