Milyen mini ITX házat ajánlanátok, és milyen milyen GPU és táp ajánlott Full HD játszáshoz, medium vagy high grafikán?
Corsair sfx tápjai elég jók, 600-as, 750-es is van nekik, fractal design sfx-l méretű 650-es tápja is minőségi, a silverstone 700-asát viszont kicsit hangosnak mondják.
Szóval nagy teljesítményű minőségi tápokat is lehet kapni kis méretben.
Én egy cooler master nr200-ba építettem egy lanra járós kis gépet, hátizsákba pont belefér, de ha megjelenik az ssupd meshlicious háza, lehet váltok arra. A dancases, loque, sliger, ncase házai viszont nagyon drágák már nekem, illetve van egy kifejezetten vastag aio-m, ami ezekbe többnyire nem fér már be.
Sokféle van. Nagy kérdés a rászánt pénz mennyisége, legyen benne ATX tápegységnek hely vagy jó az SFX esetleg a TFX? Mi a cél? Lesz GPU vagy csak IGPU? Van félig előre összerakott verzió mint az AsRock deskmini széria. Abba csak a cpu, ram meg a meghajtó amit meg kell venni. Ez a széria például külső tápegységes.
Én külföldről hozattam magamnak SFX-L tápegységet fogadó házikót példának okáért. Vannak erre specializált gyártónk mint például a Jonsbo vagy a GEEEK. Nem érdemes beszűkülni ilyen téren a hazai piacra vagy az ismert gyártók cuccaira mint például a Fractal Design. Megosztok egy csoportot is, ahol segítenek jó döntést hozni, vagy a konfigokat nézve tippet is kapsz:
Magyarországon is kapni, jó cuccok:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!