Asus x553 ma laptop nem kapcsol be,nincs bekapcsolást/ töltést jelző LED. És olyan hangot ad mintha "szökne belőle az áram", mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Próbáltam kitisztítani az sem sikerült az akkumulátorral nem hinném hogy gond van mert nem olyan régen cseréltük és ez idáig nem volt baja.
Már szinte mindent kipróbáltam amit otthon lehet.
Gondolom hogy valami hardveres probléma lehet, de nem tudom hogy mi lehet pontosan a gond.
A laptop egyáltalán nem csinál semmit nem kezd el úgy zörögni, mint amikor bekapcsol a ventilátor, vagy ilyesmi csak ezt a sípoló hangot hallatja amint áramot kap, akár akkumulátorról akár hálózatról próbálkozom.
ma 16:17
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!