Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mini-ITX: melyik ház a jobb,...

Mini-ITX: melyik ház a jobb, CHIEFTEC BT-02B 250W vagy Cooler Master Elite 130 (RC-130-KKN1)?

Figyelt kérdés

Az alábbiak közül melyik házat érdemes venni, ha Mini-ITX konfigot szeretnék építeni?

Cél lenne, hogy minél kisebb és könnyebben szállítható legyen, ugyanakkor az is cél lenne, hogy az alkatrészek ne melegedjenek fel, szellőzés lehetőleg jó legyen és a ház strapabíró legyen, jó minőségű.

Ha az alábbi kettőnél esetleg jobbat tudtok, az is érdekelne.

CHIEFTEC BT-02B 250W

[link]

Cooler Master Elite 130 (RC-130-KKN1)

[link]

Minőség, szállíthatóság, hűtés szempontjából mi a vélemény?

Integrált VGA-val tervezem a konfigot (Ryzen 5 3400G) tehát a VGA kártya hossza - ami sokszor gond szokott lenni - a ház szempontjából nem számít.

Ha más házat ajánlotok, egy darab 2,5 belső bővítőhely és egy 5.25 külső bővítőhely jó lenne, tudom régimódi vagyok de még mindig szeretem ha van benne optikai meghajtó.

Milyen Be Quiet! teljesen moduláris tápegység mehet bele (már ha van ilyen e szériában)?

Hűtőnek Noctua NH-L9a-AM4 amire gondoltam, azt remélem bármilyen DDR4 modul akadálytalanul elférne amit találnék.

2020. nov. 13. 16:21
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem egy Fractal Design Core 500 van, nagyon megvagyok vele elégedve.
2020. nov. 13. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!