Azért nem tudom bootolni a Windows 10-et, mert újra
írható lemezre írtam?
Figyelt kérdés
Letöltöttem a Windows 10 telepítőjét a Microsoft oldaláról, ki is írattam egyből DVD-re, de nem rég csak észre, hogy újra írható a lemez, ami ugye lassabb...
Sajnos nem tudom a lemezt bootolni, lefagy...
Lassú lenne az olvasási sebesség is?
2022. dec. 27. 23:06
1/10 anonim válasza:
esetleg nem karcos a CD? és mért nem pendrive-ól telepíted a rendszert?
2022. dec. 27. 23:08
2/10 anonim válasza:
Leheg már lejárt... az optikai lemezek elég xarok.
Egy 8gb+ pendrive-ot szerezz. Családban biztos van valakinek...
Csak arra figyelj, hogy win telepítő töröl minden adatot a pendrive-ról, tehát készíts biztonsági másolatot.
(Iso fájlokhoz pedig javaslom inkább a ventoy-t)
2022. dec. 27. 23:33
3/10 anonim válasza:
Most komolyan ki ír még cd-t/dvd-t manapság? Évek óta USB-ről teszem fel a wint, utoljára úgy 2015 körül használtam dvd-t. 2-es válaszolóval egyetértek, a ventoy nagyon jó ha több oprendszert telepítőt is akarsz a pendrive-ra. Ezt a legkönnyebb használni, hisz egy fél perces beállításon kívül nincs más dolgod mint csak felpakolni az iso-kat az usb-re. Mivel én linuxot és win-t is használok dual boot-ban, a ventoy egyszerűsége nagyon bevállt. Viszont azt megjegyezném, hogy egy alkalommal odaverte a win10-et. Rosszul telepítette, és havert kellett megkérjem h csinálja újra az usb-met rufussal. Pontosan nem emlékszem mi történt, de azóta kicsit félve használom. Viszont nem volt gond ezen kívül.
2022. dec. 27. 23:54
4/10 anonim válasza:
Semmi baja a DVD nek..
Miért ne tudnád bootolni?
Legfeljebb ha 32bites P4 procid van..(?)
Milyen gépről van szó?
2022. dec. 28. 01:12
5/10 anonim válasza:
Nem. Nekem is újraírhatón van a telepítő és gond nélkül működik. Nálad valami más gebasz lesz. (Pl nézd meg első körben hogy vissza tudod-e másolni a lemez tartalmát.)
2022. dec. 28. 09:16
6/10 A kérdező kommentje:
Letöröltem a DVD tartalmát majd Windows 8 lett ráírva, az el is indult boot módban...
Sajnos ilyen szinten nem kompatibilis a gépem a Windows 10-el...
2022. dec. 28. 10:39
7/10 anonim válasza:
Akkor még van 1-2 heted amíg megszűnik hozzá mindenféle támogatás..
(a böngészők se fognak futni rajta)
2022. dec. 28. 10:50
8/10 anonim válasza:
Hogyne futnának # 7. Csak nem frissülnek. Így is évekig használható lesz. Ráadásként a firefox még előre nem látható ideig frissül is :)
2022. dec. 28. 10:52
9/10 anonim válasza:
Tölts le egy ISO-t és Rufus-al írd ki pendrivera, ha a gép támogatja az usb-s eszközről való bootolást.
2022. dec. 28. 11:56
10/10 anonim válasza:
Win10-nek a 'jellegzetessége' hogy legacy módnál régi lassú gépen akár percekig is fekete képernyőt mutat egyetlen villogó kurzorral. Ettől az emberek bepánikolnak és azt hiszik hogy lefagyott, pedig nem, minden jól halad. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!