Mit lehet azzal kezdeni, ha az operációs rendszert sehogy sem engedi a gép/BIOS/alaplap/stb. telepíteni?
Adott egy Asus alaplappal felszerelt PC, 4 magos, 3.2 Ghz processzor...
HDD több is van, 3 db.
160 GB, 500 GB és 1 TB.
Ma egész délután azzal kínlódtam, hogy telepítsem, a Windows 10-et...
Van egy DVD-ről bootolható változat, ezt egyszerűen be sem tölti, csak egy kurzor villogott a feketeségben, vanb egy pendrájvos változatom is, itt betöltött a telepítő, de a fájlok előkészítésénél 100 próbálkozásnál is lefagyott...
Régebben telepítettem XP-t., Win 7-et, más gépekre Windows 10-et is, de ilyet még nem láttam...
Végül úgy lett ,,megoldva" a dolog, hogy az egyik vinyót átraktam egy másik házba ahol még benne van az alaplap meg proci és abban lett feltelepítve a Win 10 majd vissza lett téve ebbe a házba... így elsőre fel ment a Windows és szerencsémre így az alaplap már nem ellenkezett a telepített, kész változattal.
Odáig eljutottam, hogy valószínű BIOS hiba, de mit tudok ezzel kezdeni?
Cseréljem le a BIOS-t?
Segítsetek, nagyon tanácstalan vagyok :/
"Van egy DVD-ről bootolható változat, ezt egyszerűen be sem tölti, csak egy kurzor villogott a feketeségben"
Amúgy betölt az, csak várni kell 5-10-15 percet. Ez komoly, legutóbb valami LGA775-ös rendszerre így húztam Win10-et :D
A lefagy a telepítő a fájlok előkészítésénél akkor ott valami nem kerek. Milyen lap/proci/RAM?
Leírtam a kérdésben...
A Ram az 7 GB...
Ennek röhögve elkéne vinni a Windows 10-et...
Le volt minden húzva...
Hidd el, mindent kipróbáltam.
"Leírtam a kérdésben..."
>Asus alaplappal felszerelt PC, 4 magos, 3.2 Ghz processzor...<
Ez igazából lehet úgy tíz generációnyi intel és vagy 4-5 generációnyi AMD is. Majd hívok valakit az ezóból aki tud jósolni... :D
AMD Phenom 955 a proci
A gép olyan 2014-es gyártás lehet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!