Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vélemény erről a gépházról?

Vélemény erről a gépházról?

Figyelt kérdés
[link]
2022. dec. 25. 11:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem kell annyira elszállni, már kapni lehet 25-26 ezerért, kitűnő, szelős jó anyaghasználatú házakat.
2022. dec. 25. 15:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát persze.
2022. dec. 25. 15:22
 13/14 P.O.C. ***** válasza:

Mondjuk annyi bizonyos, hogy a gép teljesítménye ugyan annyi akkor is, ha 20 vagy 60 ezer forintos házba rakod. A különbözetet érdemesebb procira vagy videokártyára fordítani, de még egy normálisabb alaplap is jobb ötlet.

Minden attól függ hány évre tervezel vele. Én az a fajta vagyok, aki inkább egy jobb minőségű házat használ több évig.

Az előző házam egy Cooler Master Ammo 533 2006 -os beszerzésű 3 konfogot is kiszolgált gond nélkül 2020 -ig. Ha a teljes konfigot el akartam adni, inkább vettem hozzá egy olcsó házat és azzal adtam el.

2022. dec. 25. 15:28
 14/14 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

gephazzal valoban lehet hosszutavra tervezni, a vga tendenciat elnezve nem lesz itt miniaturizalas evtizedekig

foleg ha VR korszak is be tud koszonteni

vagyis masziv gephaz sok konfigot kiszolgalhat

most kivul el fog kopni? bekoszolodik? eltoredezik?

es ezek egy olcsobbra nem jobban igazak?

suly alapjan persze nem valami nehez darab, 10-15kilos haz se artana

egy desktop pc t ugyse mozgatnak annyira

mondjuk ami minosegi anyag miatt nehez az meg dragabb..

2022. dec. 25. 18:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!