Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez már elavult buildnek...

Ez már elavult buildnek számít? Kicsivel több mint egy éve vettem ezt a laptopot, eddig semmi baj nem volt, de kb 1 hónapja szép lassan elkezdett lehalni Ennyit bírnak a gépek manapság vagy csak valami extra karbantartást kellene végeznem?

Figyelt kérdés

[link]

Ez lenne a gép, szinte csak WoW-ot toltam rajta, stabil 60 fps, se több se kevesebb.

Kijött az új kieg és 10-30 fps, de más game is lassú, olyan aminek azért illene mennie

Próbaképp leszedtem Overwatch2-t, nem egy nagy játék és az is 20-40 fps

Újraraktam a windows-t, kerestem sérült fileokat, leállítottam minden háttérben futó alkalmazást de semmi nem használ

Valami ötlet hogy ez mitől lehet vagy kuka és új gép?

2022. dec. 21. 16:02
 1/8 anonim ***** válasza:

Ja dobd ki. Ezek a 2070-el szerelt ROG laptopok pár hónapra vannak csak tervezve. 1 év az már nagy szám, úgy hogy örülhetsz.

Jobban jársz ha gyorsan veszel egy másikat 4000-5000 euróért amiben minimum 3080 van, akkor wow-ban talán lesz 61 FPS-ed is.

2022. dec. 21. 16:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem melegszik túl?
2022. dec. 21. 16:56
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem, abszolút nem melegszik, játékoknál Performance módban van de akkor is teljesen okés a hőmérséklet
2022. dec. 21. 17:12
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy a 2070 helyett az intel UHD videokártyával futtatod a játékokat?

Nvidiánál is van valami kapcsoló, mint AMD-nél, hogy mikor, melyik kártyát használja. Globálisan is beállítható.

2022. dec. 21. 17:40
 5/8 A kérdező kommentje:

Biztos ami biztos megnéztem mielőtt kapásból rávágom hogy nem.

De sajnos nem, valóban a 2070est használja, defaultban is. Meg ha külön kiválasztom akkor is ugyan az a jelenség

2022. dec. 21. 17:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha jók az értékek (órajel és hőmérséklet) akkor valami szoftveres gond van.
2022. dec. 21. 22:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Nvidia vezérlőpultban is nézd meg hogy nagy teljesitményűre van állitva e ?!
2022. dec. 22. 12:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez a laptop meg mindig jó a mobil rtx 3050 nél erősebb valamivel .
2022. dec. 22. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!