Kuka lenne ez a monitor? Vagy miért csíkos a szélén?
Használtan vettem a hardverapróról 2 hete egy Asus 27 colos 165Hz-es monitort, másodlagos monitornak.
Csak a napokban tudtam kipróbálni rendesen, és most szembesültem a képeken látható jelenséggel.
Vettem új DisplayPort kábelt, HDMI-t is azzal is ugyan azt csinálja.
A csíkozódás nem mindig ugyan olyan széles, van amikor egész keskeny aztán elkezd vastagodni. Mindegy, hogy hogyan van tájolva a kijelző, mindig azon a részen csinálja.
Sajnos az átvétel napján csak laptoppal egy pillanatra próbáltam ki, utána félre tettem.
Tegnap tudtam bekötni rendesen, ma meg új kábellel is kipróbálni.
Így 2 hét után szerintem már esélyem sem lesz visszaszerezni a pénzem...
Amilyen a te stílusod... akkor minek kérdezel ha magad úgy sem tudod megjavítani. Vagy ha megtudod, hogy pontosan ez és ez a baja akkor magától megjavul? Nem.
"Google + 2 perc és találok szervizt a környékemen akik garanciát adnak és ingyen bevizsgálják. Nem kell ehhez senki youtube-os műhelyébe mennem."
Váo, és mégis feltette a kérdést....
Most akkor először azt döntsd már el hogy akkor akarod szerelőhöz vinni vagy sem? Ha nem vagy kíváncsi sem laikus, sem youtube-s szerelők véleménye, akkor minek tetted ki egy laikusok által látogatott oldalra? Mellesleg, csak nekem tűnik úgy hogy a monitor kissé szét van csúszva, kapott egy ütést, vagy ilyesmi? Ezen a képen simán ferdének látszik vagy elcsúszottnak az oldalsó takarólemez:
Tulajdonképpen mit is szeretnél itt azon kívül hogy durván leugatod a válaszolókat?
Javíttatni nem akarod. Azt kérdezed mi a baja.
Minek? ha tudod mi a baja akkor mi lesz? Megjavítod?
Vagy mit szeretnél? Titkos billentyűkombinációt amitől megjavul a monitor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!