Ez videokártya probléma vagy valami egyéb?
Figyelt kérdés
A nyáron vásároltam egy Asus Cerberus 1050Ti-t 4GB-osat, ami egy darabig nagyon szépen futott. A napokban észrevettem, hogy videók, illetve filmek nézése közben a monitor közepénél picivel fentebb csíkozódik. A kép mosódik el, ilyen csíkozódásra kell gondolni. Duplamonitort használok, egyszerre csak az egyiken van a gond, ha kihúzom az egyiket azonnal megjelenik a másikon. Szerintetek mi lehet a gond? Tökéletesen működik ezenkívül az egész videokártya, gép.2019. jan. 16. 12:32
1/3 anonim válasza:
Töröld le a drivert és telepítsd fel újra.
Han nem driver hiba akkor hardveres.
2/3 A kérdező kommentje:
Most frissítettem, sajnos még mindig nem jó.
2019. jan. 16. 14:27
3/3 anonim válasza:
Nekem iylen csak a YouTube videói alatt volt. de a másodperc tizedére ugrott fel néhány néha eszméletlen sok pixel.
Játékok, filmek, online/ offline böngészés alatt soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!