Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 970 evo plus vagy 980 pro?

970 evo plus vagy 980 pro?

Figyelt kérdés
Van érdemi különbség bootolásban, játékok indításánál a drágábbik javára?
2022. dec. 3. 12:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Inkább az a lényegi kérdés, hogy a PC-dbe olyan alaplap van-e ami képes kezelni a 980 Pro képességeit. (Tehát olyan alaplap ami pci-e 4.0 és olyan processzor is ami kezeli.)

Egyébként érdemi különbség nincsen, én munkahelyen már teszteltem ezt és gyakorlatilag stopperrel mérhető különbség volt másodpercekben, de az ugye egyáltalán nem érdemi különbség, hogy a bekapcsolás kb 1 másodperccel kevesebb ideig tart.

2022. dec. 3. 12:42
 2/7 anonim ***** válasza:
minimális a különbség, de azért 25 gb átmásolásakor egyik helyről a másikra érzékelhető.
2022. dec. 3. 12:55
 3/7 A kérdező kommentje:
Az alaplapom kezelné, de akkor inkább veszek egy Adata SX8200 pro-t, az jóval olcsóbb, és gondolom az se rossz.
2022. dec. 3. 13:57
 4/7 anonim ***** válasza:
átlag felhasználás során nem olyan jelentős a különbség, h most a win 30 mp helyett 45 alatt tölt be, játékba nem tapasztaltam hátrányt olcsóbb verziók között se.
2022. dec. 3. 14:00
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2022. dec. 3. 14:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Lényegi különbség nincs. Pár másodperc.
2022. dec. 3. 15:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Játékra használva nincs különbség csak ha stopperrel méred.
2022. dec. 3. 20:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!