Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyiért lehetne eladni...

Mennyiért lehetne eladni egyenként ezeket a hardvereket vagy egyben az egész gépet?

Figyelt kérdés

Alaplap: MSI X370 Gaming Pro

CPU típusa: AMD Ryzen 7 1700X

GPU: AMD Radeon RX 5700 XT 50th Anniversary

RAM: Crucial Ballistix Sport LT CL16red 2x8GB, DDR4-2666 (1333 MHz) elvileg 2666Mhznak kéne lennie de 1333-at ír ki sebességnek

2xSamsung SSD 850 EVO 250GB (SSD)

WDC WD10EZEX-00BN5A0 1 TB

Cooler CPU Corsair H100i v2 Extreme Performance vízhűtés

Táp: 500W Enermax NAXN ENP 500ATG

Szeretnék venni egy új gamer gépet, mert eddig mindig egyesével fejlesztettem de szerintem már jobban járnék ha vennék egy vadi újat mondjuk hardverapróról.

Szerintek megéri eladni és ha igen akkor egyben vagy külön külön. A házat nem soroltam fel mert az nem ér valami sokat szerintem.

2022. nov. 27. 20:38
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
A processzoroknál nincs gond mert ott nagy különbségeket nem láttam az árban viszont egy 6700nál erősebb gpu viszont a csillagos eget súrolja... vagy csak rossz helyen keresem és ezért nem találom.
2022. dec. 5. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!