Van értelme rootolni a telefont? Xiaomi redmi note 10, elég erős telefon, néha mégis akad, fura dolgokat csinál, stb. Nem tudom, hogy csak nyűglődés lenne-e vagy fel tudnám vele turbózni az egész telefont. Kinek mik a tapasztalatai?
Mégis hogy képzeled a turbózást?
Attól mert a telefonod rootolva van még nem lesz gyorsabb csak megnyílnak a lehetőségek jobban belemászni.
Így van, rootolással nem leszel előrébb, de tehetsz rá egyedi android rendszert, amivel bizonyos dolgok lehet jobban fognak menni, de bizonyos dolgok pedig lehet, hogy borzalmasan.
A telefon középkategóriás, csodát nem várj tőle, nem véletlen dobnak piacra csúcskategóriás telefonokat..
Az is cringe, hogy valami 48 megapixel csúcsfelbontást ígérnek, de egyébként meg kb vga a kamera, csak valami AI rendszer gyorsan felnagyítja a képeket miután elmentetted. Látszik, hogy ilyen fraktálszerűen össze vannak mosva a vonalak. Ez ai munkának tűnik.
De nem is ez a baj, engem nem érdekel.
Az érdekel, hogy egy elképesztően érdekes helyen jártam ma, le akartam videózni a telefon meg nem hagyta magát. 5 fps-be lement. És nem tudtam a videot megcsinálni.
Csinálj gyári visszaállítást, ne rakj rá felesleges hülyeségeket, ne nyiss meg vele gyanús oldalakat, linkeket
ezzel megtetted a megtehető dolgok 90%-át
Néha a sima újraindítás segít, nekem pl. a wifi szokott szarakodni, igaz nekem pocophone van
Kamera szintjén meg a Xiaomi mindig hangzatos, valójában meg az egyik legrosszabb fényképre, videóra ami a piacon van. Talán az újabb prémium xiaomik nem ilyenek, de jó pár évig hírhedt volt erről
Nem jó, aival nagyítja fel a képeket, én úgy láttam. ha ránagyítok csak egy nagy amőbahalmaz nem pixelekből áll a kép. tipikus ai munka.
Gyári visszaállítás akkor is segít, ha valami vírus mélyen beleette magát? Ehhez teljesen formázni kéne és újrahúzni a telefont nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!