Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen mini projektort ajánlan...

Milyen mini projektort ajánlanátok kb 30 - 40 ezer körül, otthoni fimezésre? Aminek egész jó azért a felbontása és elég erős fénye van ahhoz, hogy élvezhető legyen.

Figyelt kérdés

2022. szept. 2. 19:39
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Tv-t kell venned
2022. szept. 2. 19:51
 2/5 anonim ***** válasza:
45%
1. Jogos, hogy az jobb lenne. De gonoljunk bele mennyibe kerül egy normálisabb Tv.
2022. szept. 2. 19:56
 3/5 A kérdező kommentje:

van 1 tvm a nappaliban, de nem akarok a halóba is venni. drága, több helyet is foglal.

ez jo lenne alkalmi filmezős projektornak. szép nagy fehér falra.

2022. szept. 2. 19:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Én azt mondanám, hogy ne gondolkozz ilyenben. Nincs egyszerűen jó minőségű mini projektor. Legalábbis nem ebben az árkategóriában. Ezek ilyen bóvli termékek amik nem jók igazán semmire, de filmezésre semmiféleképpen. Ami pedig jó lenne az már vetekszik a TV árával.

De egyébként egy fali tartó ami dönthető kb 5-6 ezer forint. Ez mellé pedig 120-140cm körüli TV kapható már 150.000 Ft alatt is. Tudom, hogy ez a többszöröse, de így nem is foglalna helyet és össze sem lehetne hasonlítani a kidobott bóvli projektorral.

"szép nagy fehér falra."

Remélem azt tudod, hogy a projektoroknál számos tényező van ami befolyásolja, hogy milyen képet és mekkora képet tud megjeleníteni. Tehát nem úgy működik az eszköz, hogy kivetítem és akkor van egy tű éles 200cm átmérős képem.

2022. szept. 2. 20:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Ilyen elvárásokkal bármivel jól jársz, mert meglesz a nagy kép okozta hű faktor.
2022. szept. 3. 03:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!