Mit tudnék tenni? (Több kérdés egyben)
Sziasztok!
Nemrég került hozzám egy Gigabyte GV-RX16P256DE-HR típusú videokártya mivel púpos egy kondija és emiatt egy idő mulva belilul a kép. Én arra gondoltam, hogy keresnék hozzá kondenzátort és megcsináltatnám, de nem tudom hogy ez menyibe kerülne és hogy honnét szerezhetnék kondit. Esetleg lehet külön csak azt venni valahol? Ha igen mennyiért? Ha elszeretném adni maximum mennyit kapnék érte. Íme pár info:
Videokártya pontos leírása:
Kondenzátor adatok:
470µF
*téglalap*KZG
16V
470µF
Kép:
Szia!
Írtad hogy nemrég került hozzád. Garancia esetleg nincs rajta? Bár akkor szerintem fel se tetted volna ezt a kérdést. Én egyszer egy hangkártyában cseréltem kondenzátort, és működött utána, bár nagyon nehéz volt jól beforrasztani. Mindenképpen olyan emberrel csináltasd meg, aki nagyon ért hozzá. Kondenzátort elég sok helyen lehet kapni, pl: Mikrovill nevű cég, ami a Déli pu felett van. Én ott vettem, bár áll mázlim volt, hogy volt olyan.
Remélem segítettem.
Üdv
Először is köszönöm a gyors választ!
Nos sajnos gari nincs rajta de ezt a boltot megnézem. Van is ismerősöm aki ilyen dolgokat forraszt szóval az is megoldva.
Mégegyszer köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!