Még ilyen filmek? Így le tudok fogyni? (2 kérdés egyben :D)
Tudom, fura a kérdés. De fogyni szeretnék, szerelmes lettem, de a srácot nem érdeklem és már csak azértis alapon leszeretnék adni kb. 5 kilót, hogy megmutassam mit vesztett. :D
Tegnap láttam a TV-ben a tömör gyönyört, amiben egy duci lány lett bálkirálynő, mindegy, de az motivált igazából, hogy szekálták, csúfolták és tudtam, hogy én nem akarok ilyen lenni. (Félreértés, egy kis felesleg van a combomon és a hasamon, nem vagyok túlsúlyos :))
Ja és a suliig le tudok faragni pár centit, ha mindennap fél - egy órát tornázom és nasi nuku, sok-sok gyümölcs és folyadék?
Elsőnek: Lány vagyok, szégyenlős, nem fogok konditerembe járni, ráadásul az itthoni torna ingyen van. Nem koplalni fogok, se hivatalosan diétázni, mindössze hanyagolom a nasikat és igyekszem egészségesebben étkezni. ;)
Második: Tudom 1-1 belefér, és sajna el is csábulok. :D Hát elvileg jövő héttől lovagolni fogok és szeretnék 1 barátnőt is beszervezni, hogy fussunk hetente 1-2×. :)
És igen, nyáron nincs olyan nagy étvágyam, csak az a baj, hogy mondjuk csokihoz, fagyihoz nem kell étvágy. :/ :D
Esetleg filmeket nem tudtok írni? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!