Ez igaz a Francia Bulldogokról, két kérdés egyben?
Szeretnék egy F.B. kiskutyát, nyugi a lehető legjobb helyről szeretném, nem szaporítótól!:)
Szóval állatorvos ismerősünk azt mondta, van olyan kiskutya, amelyik farok nélkül születik, és ez ritkaságnak számít! Ti hallottatok már erről?
Illetve még egy kérdés, van egy másik kutyám, akit már szépen felneveltem. Viszont fajtajellegéből adódóan nem nagyon tűr meg más állatot. Séta során nincs gond, de nem tudom, ha ide hoznék egy másik kutyát hogyan viselné.
Parancsolni maximálisan tudok a kutyámnak, de mégis aggódom a kicsi miatt.
Szerintetek? Ha azon múlik inkább lemondok a kis Bulldogról, mint, hogy veszélyeztessem. Viszont annyira jó lenne, a két kedvenc fajtám lenne.:)
24N
én aussieban tudom pl hogy nagyon nagyon gyakori, hogy farok nélkül születnek kicsik - és ezt tényleg úgy kell érteni, hogy négyből pl nálam egynek se volt most
Meglehet próbálni összeszoktatni őket...de semmire nincs biztosíték...sajnos tudok felnőtt colliet aki széttépte a család új kiskutyáját pedig a collie nyugodt fajta...elvileg
Én maximálisan megbízom a kutyámban. Családban van egy kis srác is,(kereszt szüleim fia) és olyan szinten vigyáz rá a kutyám ha itt van, hogy hihetetlen. Őrzi, követi bármerre megy.
De ugye nagyon igaz az a mondás, hogy "Az ördög nem alszik"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!