Hogy gyorsíthatnám fel a gépem?
Figyelt kérdés
Van egy Windows7 operációs rendszerű gépem, használtam vettem még vagy 3 éve. Akkor még gyors volt, de most nagyon lassan áll fel a rendszer, bejelentkezek aztán vagy 10 perc mire a Firefoxot egyáltalán tudom rendesen használni. Újra telepíteni nem akarom, mert akkor vennem kéne telepítőt hozzá, mert azt nem adtak, van valami más módja annak, hogy felgyorsítsam? Alig van feltelepítve rá valami amúgy, az előzményeket is mindig törlöm a böngészőből.2022. okt. 22. 08:33
1/7 anonim válasza:
Sajnos még nincsenek telepatikus képességeim, hogy kiolvassam a gép technikai részleteit...
Több RAM és SSD lehet segíthet, meg egy alapos tisztogatás a fájlok között.
2/7 A kérdező kommentje:
Az elején semmi baja nem volt, egy ideje lassult le nagyon. Alig telepítettem rá valamit, 2 régi játék van rajta mindössze. Ha lefuttatok egy vírusírtót az segíthet?
2022. okt. 22. 08:51
3/7 anonim válasza:
Nem, de minek is írd le a gép specifikációt...
5/7 anonim válasza:
Ha nincs benne SSD, akkor az sokat segíthet.
6/7 anonim válasza:
Meg ram a 4GB mára elég ekvés 8-al sokkal gordülékenyebb minden.
7/7 anonim válasza:
Ez egy teljesen jó netezős gép. Kéne 8gb ram, ssd, és újratelepítés w10re.
Ez max 15 ezer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!