Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintettek mivel gyorsithatn...

Szerintettek mivel gyorsithatnám fel a gépem hogy sokkal pőrgősebb legyen?

Figyelt kérdés

Jelenleg egy ABIT-BE7 tipusu alaplapot használok

Van benne egy 40gb-os ide hdd (Win7 32bit el használom)

1,5Gb ram ddr1(Sajnos csak enyit ismer fel)

2,8-as 2magos proci

És egy 256os 32bites videokártya

Szerintettek ha raknék a 40gigás vinyo mellé egy 80gb-os vinyot akkor sokal gyorsabb lenne ? Esetleg tanácsokat ellfogadnék lehetőleg pici pénzből szeretném a legjobbat kihozni belőle

Mivel nem vagyok nagy pc technikus... Ezért kérem a segigeteket...

A válaszokat előre is kőszőnőm

2016. szept. 12. 12:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Ebbe pénz beleölni egyenlő a hülyeséggel...

Ez már elérte a nyugdíjkorhatárt, mert csinálhatsz vele bármit, kevés lesz ahhoz, hogy pörögjön.

2016. szept. 12. 12:44
 2/4 Gugu Gabor ***** válasza:
Nem tudom mi számít neked pici pénznek és mire használod a gépet, de nagy csodát ettől nem várhatsz, hacsak nem ingyen tudsz szerezni alkatrészeket akkor ne költs rá inkább egy másik akár használt gépben gondolkozz szerintem.
2016. szept. 12. 13:10
 3/4 Lajos54 ***** válasza:

Attól, hogy tennél bele még egy HDD-t, csak a tárhelyed lenne nagyobb, egy picit sem gyorsulna tőle.

A leírás szerint 2 GB-ig lehet bele RAM-ot rakni, és mivel a DDR1-es memóriákat ma már inkább kiszórják, próbáld úgy összevariálni, hogy legalább meglegyen a 2GB. Ha nem is sokat, de egy icipicit talán gyorsul tőle.

Bár a processzor is igencsak aggkorú lehet, amit ez az alaplap tud kezelni...

2016. szept. 12. 13:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Ahogy előttem is írták, erre a gépre már kár költeni. Használtan tudsz venni 25 ezer körül ettől ezerszer jobbat.

HDD-től amúgy se lesz semmivel se gyorsabb a gép, esetleg egy kis ram dobhatna a sebességen, de tényleg csak akkor, ha ingyen kapod.

Ha nincs semmi pénzed, akkor inkább tegyél fel egy XFCE felületű Linuxot, az normális sebességgel el fog ketyegni egy ilyen régi gépen. Win7-nek kevés a másfél giga ram.

2016. szept. 12. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!