Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan gyorsíthatnám meg a...

Hogyan gyorsíthatnám meg a gépem bekapcsolását?

Figyelt kérdés

Most nem konkrétan a bootolásról beszélek. Az én gépem sajnos használhatatlan meg azután is jó sokáig hogy már látom a tálcát.

Tudom egy sdd-vel gyorsabban menne, vagy ha a vinyónak nem a 80%-a van használva hanem csak 50% de ez a két dolog számomra nem kivitelezhető.

Én olyasmire gondolok, hogy ha benyomom a gépet és először látom a tálcát, akkor pl. nem indít el minden háttérben futó alkalmazást azonnal, és akkor nem terheli le a gépet hogy el tudjak indítani egy programot normálisan.

És ha később úgy gondolom hogy a gépem már „késze áll rá” akkor egy ikonra kattintva elindul minden háttérben futó dolog.

2016. aug. 5. 08:52
 1/1 anonim ***** válasza:

Milyen OS?

Keresd meg az automatikusan induló programokat

msconfig

és tiltsd le ami nem kell.

Használd az OS hibernálás funkcióját, erre van kitalálva.

2016. aug. 5. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!