Jó gép összeállítás?
2 db HDD [link]
Szerintetek melyik áruházba tudnám egyszerre be szerezni őket egy helyről?
Hardveraprón 20-25 ezer körül vannak használt RX460-ak, azok nem is voltak bányában, elég jó hőmérsékleten jártak. Sok értékeléssel rendelkező eladótól nyugodtan vásárolhatsz, 3/3 vásárlás alapján én elégedett vagyok, 60 ezerért meg sokkal jobb kártyát kaphatsz ott.
A megspórolt pénzből kijön egy Ryzen 5 5600, ahhoz mondjuk jobb egy B550 a PCIe 4.0 miatt. Inkább a jövőbeli fejleszthetőség miatt fontos. Vagy egy jobb videókártya.
Ilyen árkategóriában jegelném az RGB-s dolgokat, sima Fury Beast 25 ezer körül van, 2 hete Alzán 22 ezerért vettem megbontottat, ugyanúgy 3200 Mhz, csak nem RGB-s.
Tápegységből inkább Corsair TX/RMx ilyen árkategóriában, most van akciósan.
Gépház szerintem oké, de 28 ezer körül van Phanteks P400A, pár P12/P14 PWM ventivel sokkal jobb választás szerintem.
Én személy szerint elengedném az RGB-t és Hardveraprón vennék videokártyát megbízható eladótól.
+ szerintem számold ki, hogy hogyan jönnél ki jobban: inkább, ha több helyről rendeled, vagy ha egyben.
Elég szép eltérések vannak árakban az üzletek között.
Én például procit, memóriát, alaplapot, gépházat és ventilátorokat rendeltem nemrég, 3 helyről rendeltem, az egyiket helyi átvétellel, kb 2 ezer forintot fizettem kiszállításra, simán megérte több helyről rendelni az alkatrészeket.
Nekem nem tetszik.
De ilyen módon nem is tudok javasolni jobbat, kelenek pluszinfók.
itt tegyél fel kérdést az összefoglaló szerint kitöltve:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!