CsL kérdése:
Adott egy asus laptop Ryzen5/vega8 2gb/2x4Gb memória.A bővíthetőség 12 Gb.Videón úgy láttam más összeállításban, hogy 2x4 jobban teljesít mint a 4+8 Gb. Néha játszok vele és nem tudom javítaná e az FPSt,ha a bővíthető slotba tennék 8gb-ot?
Figyelt kérdés
2022. aug. 12. 09:29
1/2 A kérdező kommentje:
A lényeg a lényegben, hogy a szerviz nem adott erre a kérdésre választ és egy notebook üzletben azt mondták, hogy persze jó lenne( gondolom profit célból), ha jól emlékszem annyira nem jó a 4+8 Gb felállás (talán régen így volt).
2022. aug. 12. 09:34
2/2 anonim válasza:
Nekem ugyan ilyen notim van, szintúgy asus. Volt egy 8 gigás modulom, beletettem a benne lèvő nègyes helyère. Mèg akkor frissen telepítve is èrezhetően gyorsult. Pl fájlok megnyitása ès a mappákban böngèszès is. Játszani ritkán játszok de az is jobb lett. Fps-eket nem szoktam nèzni így arról nem tudok nyilatkozni. Azt nemtudom megèrnè-e direkt emiatt megvenni egy modult. Èn egy másik gèphez vettem de az annyira lassú volt alapból hogy nem èrződött gyorsulás, így abból ki is vettem ès eltettem majd mikor emezt megvettem szinte azonnal bele is tettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!