majd elfogod adni nemsokara, vagy pont most veszed hasznaltan?
(en biztos hogy Intelt vennek amugy)
2022. szept. 11. 17:04
2/11 anonim válasza:
Bőven jó, bár elvielg pár hónap és itt a 4090, a 3090-ek ára meg még jobban le fog esni.
2022. szept. 11. 17:48
3/11 anonim válasza:
Amúgy mi a célja ennek a kérdésnek? Mert az biztos, hogy vásárlói piacra szánt jelenlegi csúcskategóriás VGA "talán" tudja teljesíteni az elvártakat.
2022. szept. 11. 18:00
4/11 anonim válasza:
#3 Csak flexelni akar
2022. szept. 11. 18:20
5/11 anonim válasza:
#4 Vagy vérpistike akinek fele ilyen gépre sincs pénze, de álmodozik róla és kérdéseket is feltesz. Nem egy ilyen van, legjobb elérhető hardverről megkérdezik hogy elég-e az aknakereső futtatására...
2022. szept. 11. 18:27
6/11 anonim válasza:
Amúgy egyébként, ha meg is akarja venni, ha nem is akkor is volt egy kérdés amire válaszolni kéne, nem arcoskodni meg énvagyokjanizni kéne.
Nem kötekedek, de azért lelehet szerintem szállni a magas lóról.
Egyébként jó az összeállítás de (én mint izlés ficamos) a két terás SSD-t nem értem, elég lenne egy 1 tera és abból is a Samsung, mellé pedig egy 3 vagy 4 terás HDD a játékokra, simán menni fog minden, de én emellé ajánlanék a gép hűtése érdekében egy Noctua-t + egy jó minőségű Monitort.
2022. szept. 11. 20:12
7/11 anonim válasza:
4400 MHZ teljesen értelmetlen Ryzeneknek mert 3733 felett konkrétan romlik a teljesítmény a felépítésük miatt.
Miért pont Inno kártya? Sokkal jobbak vannak MSI, EVGA vagy Asustól?
Ja és egy ilyen gépbe már illene egy NVME SSD
2022. szept. 11. 23:48
8/11 A kérdező kommentje:
Azért mert az Inno Chili X4 hütője elvileg a legjobb. És ezt olcsó áron kínálják nem úgy mint pl a Zotac az AMP Holo (Extreme) meg az Asus a Rog Strix hütéseit. Mert ugye ezen van 3 nygy venti + 1 kicsi is.
2022. szept. 12. 00:11
9/11 anonim válasza:
Jajj ugyan nem az a mini negyedik venti fogja a legjobb hűtést elérni. Tudtommal az ASUS ROG Strix RTX 3090 az egyik leghatékonyabb. Már a TUF verziót is nehéz volt überelni de ez még azt is lenyomja
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!