Windows 10-en az Eszközkezelőben találtam egy rejtett kijelzőt (monitort). Ez valami bug, vagy miért van rejtve pluszban 1 monitor?
Figyelt kérdés
Egy monitorom van, és az meg is jelenik rendesen nem rejtettként. A plusz egy rejtett monitort nem értem.#Windows 10 #rejtett kijelző
2022. júl. 25. 20:34
1/8 Ékezetes billetyűzet válasza:
csinálsz egy screeshotot róla?
2/8 A kérdező kommentje:
Már kitöröltem, mivel egy monitorom van, de ugyanúgy "Általános PnP képernyőként" volt megnevezve, csak a monitor ikon előtte halvány volt. És csak akkor jött elő, ha a Nézetben beállítottam, hogy "Rejtett eszközök megjelenítése".
2022. júl. 25. 21:22
4/8 anonim válasza:
Lehet, hogy nem monitor volt, hanem valamikor hozzákapcsoltad a TV-t.
Vagy mégis a monitor, de másfajta kábellel csatlakozott.
(Azaz pl.: HDMI helyett VGA kábellel...)
5/8 anonim válasza:
Valamikor rá volt dugva a gépre egy másik kijelző.
7/8 anonim válasza:
Videókártya driver telepítése után tudja helyesen felismerni a kijelzőket, addig mindent általános pnp monitorként lát. Feltelepítetted a drivert, az pedig ottmaradt.
8/8 anonim válasza:
Azt nevezi rejtett eszköznek ami jelenleg nincs rádugva de valaha rá volt.
Felesleges nézegetni őket, felesleges törölni őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!