De egyébként próbáld ki: a Linux Mint telepítői live módúak, tehát telepítés nélkül használhatóak, le tudod tesztelni, hogy felismeri-e a hardvereket.
2022. júl. 17. 23:46
2/49 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi. :) Ment a zöld kéz.
2022. júl. 17. 23:56
3/49 anonim válasza:
Mondjuk live módban nincs rá garancia, hogy minden ugyanúgy működik, mint telepítve, de a főbb általános hardverek tesztelhetők vele.
2022. júl. 17. 23:59
4/49 anonim válasza:
Miért ne lenne? Ez nem Windows. Linuxot még kenyérpiritón is elfut :D
Egyébként a Linux Mint oldalán le van írva, hogy mi a követelmény: [link]
A linux nem olyan, mint a windows, hogy mindenhez illesztőprogram meg ilyen olyan szar kell. Bedugod és működik.
2022. júl. 18. 00:53
5/49 anonim válasza:
Ha nem működne minden elsőre, akkor valószínűleg a HWE kernel telepítése (a rendszer frissítő alkalmazásban lehet) segíthet
2022. júl. 18. 02:39
6/49 anonim válasza:
+ az Nvidia drivert manuálisan kell kiválasztani az Illesztőprogramoknál, mert alapból nem biztos hogy gyári driver van
2022. júl. 18. 02:44
7/49 anonim válasza:
4: Mondjuk az nem tudom feltünt-e de 10 és 11 esetében konkrétan ha kap netet lekap magának minden szükséges drivert egyetlen kattintás nélkül.
2022. júl. 18. 04:45
8/49 anonim válasza:
Itt a probléma, "ha kap netet". Ez akkor szar mikor a ház másik felén van a legközelebbi ethernet port és épp egy wifi sticket szeretnél használni. Többször megjártam, hogy USB-n kellett a drivert másolnom másik gépről. Ubuntun pedig bedugtam és működött.
2022. júl. 18. 06:25
9/49 anonim válasza:
ez a kérdés ugye egy vicc???
ezek amiket irtál atomreaktor kategória tuti menni fog vele
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!