CAD-hez laptop?
Kollégista leszek, így csak laptop jöhet szóba. Max 400000 Ft-ot szánnék rá.
10-11. generációs processzorok közül szóba jöhet esetleg az i5-ös is vagy csak i7 inkább?
Milyen nvidia videokártyát ajánlotok megfizethető áron belül? (a videokártyákba annyira még nem tudtam beleásni magam..)
Minden infó jöhet a laptopokkal kapcsolatban
Az átment hogy max 400k-ig? Nem hiszem...
LENOVO IdeaPad 5 Pro 14 82L7001UHV
DELL Inspiron 15 5510 378930
ASUS Vivobook S 14 OLED K3402ZA-KM101
Ezek még beleférnek, 16GB-ram és a lehetőségekhez mérten komolyabb procik vannak bennük, CAD-hoz inkább ez a priorítás.
#4 amit linkeltél asus abban i5-12500h van és amit én linkeltem abba i7-12700h hogy lenne már az i5-ös komolyabb??? :O
de ez is belefér a keretbe és ebbe van dedikált:
Miért kell mindenhol neked bármit írni: Sikerült értelmezni, hogy 400k a plafon? Abból ez van és pont, de azt meg már neked megint felesleges elírni, hogy CAD pont olyan aminél a proci a lényeges, és bár a CAD-nak van rengeteg speciális változata, legalább arra lennél képes hogy a GYÁRTÓ oldalát meglesd és a hivatalos oldalakat, ahol nem egy helyen kihangsúlyozzák, CPU igényes program.
"Do You Need A Gpu For Cad? Running AutoCAD does not require an external graphics card. It is CPU-intensive, not GPU-intensive to use AutoCAD. For example, to run you can download a virtual machine with a recommended GPU of 128MB preinstalled on almost every computer."
Vágd be google fordítóba, ha az angol nehézséget okoz.
#7 autocad recommended specs:
4 GB GPU with 106 GB/s Bandwidth and DirectX 11 compliant
itt már megigényli a 4gb videókártyát szóval nem a levegőbe beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!