Ez a laptop mennyire lenne játékra használható?
Figyelt kérdés
Illetve bővíthető lesz később vga-val és ssd-vel vagy van hasonló hardverrel hasonló áron olyan gép amibe még tudnék tenni 1-2tb ssd-t és egy RX 6750 XT szintű kártyát?
2022. júl. 12. 15:50
1/7 anonim válasza:
Nekem is van ilyen, mennek rajta a játékok, de borzasztó hangja van a ventillátorának, olyan hangos hogy alvo modban volt éjszaka és arra keltem hogy mennyire hangos ugy hogy nem futott semmi. de amugy nagyon jo mindenre szoval szerintem megéri játékra ha nem zavar a ventillátor hangja.
3/7 anonim válasza:
ha laptopba gondolkodsz i7-12700h meg rtx3050ti alá ne menj
4/7 anonim válasza:
Ebbe a laptopba ne akarjál később videokártyát tenni, mert nem lehet. Ha videokártya kell, olyat vegyél, amiben már eleve dedikált kártya van.
5/7 anonim válasza:
Ebben az integrált VGA lenne a gyenge keresztmetszet, régebbi játékokra rendben de pár új játékot kb elindítani sem érdemes vele.
6/7 anonim válasza:
Teljesen alkalmatlan san andreas elmegy rajta talán. Nem a felújított, hanem az eredeti...
Ha játszani akarsz MAI játékokkal, akkor a legion szériát javaslom RTX 3060-3060ti-3070-nel, MINIMUM!
Ez olyan 400-700 ezer Ft-tól a csillagos ég.
7/7 anonim válasza:
#7 de igaza van... rtx3060 vagy rtx3050ti ezekkel már lehet valamit kezdeni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!