Mi zöröghet a gépházban? több lenn
Figyelt kérdés
Ma vettem észre, hogy a pc-m gépháza felől ilyen halkabb zörgéshangok jönnek, nem olyan hangos, de észrevehető. Úgy hallom, hogy a tetejéről jön (Zalman z9 neo gépház, 5 ventilátoros). Előre azt gondoltam, hogy az egyik ventilátorhoz ütődik egy kábel, de a gépház plexi oldalán át nem láttam semmi ilyet, minden normális állapotban volt.2022. júl. 4. 02:51
1/2 anonim válasza:
Szia!
Talán az egyik ventillátor csapágyas lett. Jó lenne levenni a védőburkolatot, és úgy hallgatózni (De tényleg csak hallgatózni! Ismerek olyan félkengyelmű embert, aki hozzá akart nyúlni! :D). És ha meg van a hibás ventillátor, akkor már többet is tudsz tenni. De a legjobb a csere, mert egy csapágyas ventillátor oké, hogy csak elejinte k*rva hangos, de elképzelhető, hogy nagyobb terhelés alatt már nem végzi úgy a dolgát, ahgyan kellene.
2/2 A kérdező kommentje:
lehet igazad van/volt, de ma már ismét csendes volt minden
2022. júl. 4. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!