Használt videokártya vásárlásnál mire figyeljek ?
Playstation 5 mellé raknák össze egy gamer Pc-t.
Ez lenne az első PCm .
Megfordult a fejemben használt videokártya vétele.
Mire figyeljek oda? hogyan tudom tesztelni? Mik lehetnek a buktatói?
Rövid tömör, lényegre térő.
Ha magas áron veszel, gondold át, érdemes-e, mert nincs biztos recept.
Százféle problémába beleütközhetsz, és amint átvetted a terméket, garancia nincs rá, az eladó elrakta a pénzt és onnantól kezdve levette a kezét a dologról.
- Lehet van rá pár hónapi gyári gari, de mondjuk ha újrapasztázta a hűtőt időközben, már nem él rá a garancia, de ő erről elfelejt beszélni.
- Én ahogy egyszer jártam, a venti hangos volt mint az állat, a szereléshez nem értettem, nem is akartam foglalkozni vele, ezért továbbadtam, nyilván veszteséggel.
- A megjelenítésben vannak apró hibák, amiket pár nap/hét után veszel csak érte, de ezeket eltusolhatja az eladó
Én nem vagyok a használt piac híve. Mivel nekem kicsik az igényeim, én újonnan kifogtam egy GTX 1050Ti-t 59k-ért (3 év garival) és ez nekem nagyon jó vétel volt a jelenlegi VGA helyzetben.
Ha több száz ezerért akarsz kártyát venni, akkor semmiképp nem ajánlom a használt piacot, az a pár tízezer forint megér annyit, hogy 3 évig bármi gond lesz a kártyáddal, visszaküldöd a webshopnak és intézik a problémát.
Kisebb tételnél megérheti.
Legyen lehetőséged személyes átvételre, és ott teszteld le hogy maximális terhelés alatt a hang még megfelelő-e számodra, illetve hogy nem produkál-e valami hibát
Legyen újrapasztázva ha 2 évnél idősebb kártya
Ne vásárolj rx 580, 480,470,570, r9 széria és Vega széria kártyát. Mindenképpen olyan oldalról vásárolj ahol vannak értékelések az eladóról pl. Hardverapró
Legalább vállaljon az eladó 3 nap garanciát
Kérdezd meg az eladót hogy milyen és mekkora tápegység kell hozzá legalább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!