Mire kell figyelni videokártya vásárlásnál?
Azt kell figyelni, hogy a az alaplap, vagy hogy a processzor támogatja-e vagy egyszerre a kettőnek kell?
Ezt nem tudom pontosan ebben kéne egy kis felvilágosítás.
Köszönöm a válaszokat, nagy segítség volt ez a számomra és még nem nagyon értek hozzá ezért keresgélek bőszen és kérdezek itt. hogy mit vegyek azt még nem tudom de akkor a javaslatokból fogok nézelődni, és igen nem is szeretnék olyan hűű de sokat költeni rá. Viszont azt tudom, hogy a mostani
AMD Radeon HD 6450 édes kevés egy teszem azt fortnite kaliberű játékhoz is (a pubg-ről nem is beszélve).
Miért ne lenne??? Értem én hogy mindenki lepontoz csak akkor a lepontozók magyarázzák már el nemek hogy miért jó ha egy baromi erős proci mellé veszel egy harmatgyenge VGA-t illetve ha egy szar CPU melé veszel egy 200.000-es VGA-t. A vége ugyan az lesz, valamelyiket feleslegesen vetted meg mert csak a teljesítménye 20%-át fogja használni.
De látom ezt sokan nem értik...
Én nem pontoztalak le.
Amúgy vannak szituációk, amikor igenis életképes az erős processzor-gyenge VGA kombináció, például ha valaki elsősorban CPU igényes munkához vesz egy Threadrippert vagy i9-et. Mivel ezek maguktól nem adnak képet, valami olcsó VGA mindenképp kell melléjük.
Erős VGA + gyenge processzor: bányászgépek...
Ami a játékos gépeket illeti, ott elsősorban VGA-ba kell invesztálni. Egy 35k forintos Ryzen 1400 mellé nyugodtan lehet tenni 5x-6x drágább kártyát, nem fogja korlátozni a teljesítményét.
Akkor ez nem neked szólt. Bányászgépek meg CPU igényes munkák. Szerinted a kérdező melyik kategóriába tartozik??
Egyik sem. Sima mezei felhasználó aki néha - vagy sokat - játszana. Imádom amikor hozzál az ellenpéldát a kijelentésemre ami kábé a felhasználók 1%-ára igaz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!