Szerintetek milyen videokartya kellene hogy a witcher 2 fusson?
Figyelt kérdés
Ram 4gb proci:intel pentium dual cpu e2200 @2.20ghz videokartya: geforce 8400 gs elmeletileg a minimumhoz csak a vidikartya nem jo, abbol melyiket kellene megvennem hogy a minimumon legalabb fusson? Decemberbe veszek uj gepet addig ezzel kellene tulelnem. Valaszt elore is koszonom.2018. júl. 15. 21:14
1/5 anonim válasza:
A Witcher 2 borzasztón rosszúl van optimalizáva, nekem egy R7 240-b is akadt a játék igaz az sem mai játék, de azért kéne hogy fusson.. Ajánlom várd meg az új gépet vannak már sokkal jobb játékok is pl: AC 1, AC2..
2/5 A kérdező kommentje:
ertem:/ Viszont 18fps-t sikerult kicsikarnom a gepemmel de nem a legszebb xD.. Ugy meglehetne olni a kyrant? Emlekszem hogy regen nem tudtam megolni de akkor kb 6 fps-el ment ... 15-18al lehet menne?
2018. júl. 15. 21:43
3/5 anonim válasza:
Menne, csak nagyon érvezhetetlen lenne ami neked nem lenne megfelelő mindenkinek vannak igényei,.
4/5 A kérdező kommentje:
Lehet hulye kedes de a sima witcher2 vagy enhanced edition a jobb ? marmitn melyikkel lehet tobb fps-em?
2018. júl. 15. 22:14
5/5 anonim válasza:
Ebből a szempontból ez mindegy kérdező. Ugyan annyi fps-ed lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!