Mi miatt droppolhat az fps?
Pár játékban előfordul olyan, hogy egy pár mp-re vagy valamikor be is áll egy alacsony fps-re a játék, ha zenét hallgatok alatta, akkor az egy nagyon kicsit de hallatszik hogy akad. Várok kicsit, leszoktam Alt+Tabozni és utána jó lesz. Ez mitől lehet?
Mondok példát azért. Witcher 3: 60fps megvan, pár perc múlva lemegy 50-55re kb UGYANAZON a helyen úgy hogy semmit nem csináltam. Vagy mikor megnézem térképet majd elteszem, akkor ledroppol 35fpsre kb. Ilyenkor ujra megnyitom a térképet majd elteszem és helyre áll az fps.
World of Tanks: Van 125fpsem Vsync nélkül egy csatában, de valamikor ledroppol 60-ra vsync nélkül persze és látom hogy kicsit szaggatottan megy a kamera. Pedig 60 körüli fpsen szaggatni azért durva.
De van még játék amiknél hasonlóak a droppok.
Alaplap: Asrock fatal1ty z97 killer
Videokari: MSI GTX 970 4gb oc
Proci: i7 4790K
Ram: 1db 8GB Geil Evo Potenza 1600MHz
Táp: FSP raider 550w silver80+
Ramból 2db ugyanolyan volt csak az egyik ramot kikellett venni, mert valamiért nem akart elindulni a gép tőle.
Processzor hőfoka terhelés alatt 50 max 55 fok ami szerintem nem sok. GPU hőfoka 60-70 lehet kb ugye ez jobban melegszik.
Ram nem telik be, bőven van még szabad kapacitása.
Táp, alaplap belett vizsgáltatva még anno azok is jók.
Én amúgy a ramra tippelnék de csak azért mert nem tudott elindulni anno vele a gép az egyikkel.
#1 Ja GTX970 annyira vacak kártya. Besírok xd.
Kérdező: Lehet driver, táp, vagy vírus. válassz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!