Witcher 3-hoz milyen videokártyát javasoltok?
Figyelt kérdés
Maximum 50 ezerért vennék kártyát, de ha van olyan ami olcsóbb és mondjuk medium beállításokkal, akadás mentesen elviszi annak is örülnék. Előre is köszönöm a válaszokat!2017. jún. 25. 21:04
1/10 anonim válasza:
Egy felbontást tudsz írni? Mert én 1366x768-as felbontáson játszom ultrán egy ASUS GTX960 2GB Strix kártyával. Ezt elégnek tartom rá. Lagg nagyon minimális, zsúfolt városokban ugrik le csak az fps olyan 25-re. Egyébként ha nem tudsz 960-at venni használtan(én 35.000Ft-ért vettem), akkor egy GTX 1050Ti-t vennék.
2/10 anonim válasza:
Sajnos most felmentek a videokártya árak.. :S
RX 460 is elegendő lenne egyébként:
https://www.youtube.com/watch?v=4jx4PbF1nI4
36K alatt jó lenne ha kapnál 4Gb-os verziót... bár ma nem néztem meg, csak tegnap és nem volt...
Vagy 1050ti.. ez erősebb kártya, 50K alatt jó lenne ha találnál, de most ennek is feljebb ment az ára szerintem...
3/10 anonim válasza:
Egy használt gtx 970-et javasolnek, el lehet csípni 50 környékén.
4/10 anonim válasza:
Igen, használtan a gtx 970 se rossz, de akkor még inkább ügyelj arra, hogy a tápod minőségi legyen!
5/10 anonim válasza:
GTX 1050 ami ebbe az árba belefér 4GBos
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2017. jún. 27. 11:14
8/10 anonim válasza:
Ehhez hasonlo kerdest tettem fel en is. Nekem is leginkabb a gtx 1050 ti t javasoltak. Nekem is boven eleg a medium beallitas. Nem vagyok egy nagy jatekos.
9/10 A kérdező kommentje:
Megnéztem azt a GTX 1050-et de ebből is van vagy hatféle, Asus, Msi meg ilyenek. Vagy a márka az tök mindegy? 50 ezer környékén meg csak 2GB-et láttam, az is elég vagy mindenképp a 4GB-os kell?
2017. jún. 28. 10:22
10/10 anonim válasza:
A 1050 2Gb-os a 1050Ti pedig 4Gb-os. Legtöbben a 1050Ti-t javasolták neked és erősebb is. Ha már 1050-et akarsz venni, akkor mindegy ha RX460-at veszel. Nem számottevő a különbség a kettő között teljesítményben, árban viszont valamennyivel olcsóbb az RX460. Az pedig, hogy melyik gyártótól vedd meg, az szinte mindegy. Amelyik a legolcsóbb. Arra figyelj, hogy azért ismertebb gyártó legyen. Összeségében minden gyártótól ugyanazt kapod meg, a gyártó csak a hűtést teszi rá, amit te is nyugodtan lecserélhetsz. Én az Asus Strix-et javaslom, nekem is az van és tényleg nagyon halk a hűtése, de drágább is az átlagárnál. A gigabyte hűtése sem rossz és annak az árazása is megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!