Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a fene lehet az zsír új...

Mi a fene lehet az zsír új gépemmel?

Figyelt kérdés

b550 alaplap, 5700x 16gb ram.

Pcx-től rendeltem, összerakással, bios frissítéssel.

Kibontottam, feltelepítettem a win11-et, gond nélkül ment, majd mikor a frissitések is telepüktek újra kellett indítani a gép. Itt kezdődtek a bajok.

Ugyan is a gép indítás után csak fullon pörgette a ventilátorok, kép nem volt.

A hibakód olvasó 01-et mutatott ami ez:

Power on. Reset type detection (soft/hard)

Csak úgy tudtam kikapcsolni hogy lenyomtam a tápot, visszakapcsoltam, gond nélkül indult, utána tettem pár próbát megint csak gond nélkül ment.

Viszont később ismét előjött a hiba és a 01 kód mellett most már valamikor a 02 is bejött. Annál is ugyan az a jelenlés, maxon megy a venit kép nincs.

A 02 kódra ezt írja a füzet:

AP initialization before microcode loading

Sőt még olyan is volt hogy a billentyűzet is elszállt csak akkor lett jó ha kihúztam és vissza.

Ez most még is a mi a fene? Hibás az egész gép? Holnap azonnal szólni fogok nekik hogy valami gond van.

Valami ötlet hogy pontosan mi a szar is lehet?

2022. máj. 17. 21:25
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Igen talán megoldódott mert rengetegszer próbáltam ki be kapcsolni meg újraindítani de azóta se lett baja.
2022. máj. 19. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!