LevesLecsó kérdése:
Üdv Olyan bajom lenne hogy van egy be quiet dark rock pro 4 coolerem, és egy i9 10900k-m de játék közben 80-90 C fok és azt irja 50 % kihasználtság ez nem túl sok?! esetleg mit tudnék csinálni hütés érdekében ?
Figyelt kérdés
2022. máj. 14. 15:12
1/8 anonim válasza:
Hány hűtő van a házon?a 90 fok elég sok.a procihűtő pörög rendesen?
2/8 anonim válasza:
Mivel az egyik legnagyobb kazán az a proci ami létezik, így két verzió van, vagy a hűtés nincs fenn rendesen, vagy kevés a paszta stb, vagy egyszerűen ennyit bír a hűtés és komolyabb kell rá.
3/8 anonim válasza:
Egy i9-10900k-ra 360mm-es AiO-t érdemes rakni, az se fogja 50-60 fokon tartani, de mondjuk 70 körül fog mozogni.
4/8 A kérdező kommentje:
elől 3 szív 1 fúj hátúl.
2022. máj. 16. 07:36
5/8 A kérdező kommentje:
akkor azt mondod ez ennyi bír rajta hűteni ?!
2022. máj. 16. 07:36
6/8 anonim válasza:
Ez ennyit tud. Nekem egy Noctua NH-D15 volt rajta és ugyan ez a helyzet állt fenn. Vízhűtés kell rá,ez a megoldás.
7/8 anonim válasza:
10700K egy noctua nh d15-el eléri a 90 - 100 fokot nekem 4.9Ghz-en. Neked meg +2 magod van ugyanekkora frekvencián ehhez képest. Mondjuk játék alatt kéne tudnod hűteni, mert közel se megy 100%-on, de ha maxra pörgeted, azt víz nélkül nem hütőd le. Anno azért nem vettem meg ezt a CPU-t.
8/8 anonim válasza:
Lehet nem pontosan tudom de 10900 akár 250w környékén is képes fogyasztani, elvileg ugye ez a rövid távú érték, de legtöbb lap esetében gyárialg ki van kapcsolva az időlimit, és bármeddig képes maradni ezen a szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!