Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kell az OLED 4K Ps5hoz?

Kell az OLED 4K Ps5hoz?

Figyelt kérdés

Veszek egy ps5ot, viszont azon megakadtam erdemes e egy OLED 4k tvt is venni hozza?

Tudom draga, de nem ez a lenyeg, hanem hogy van e ertelme.

Az oled allitolag mar egesz strapabiro es a beegesektol nem kell felni mint regebben, viszont ad annyi plusz elmenyt h megerje?

De ami meginkabb erdekel hogy a 4k jatek mennyire adja? Mennyivel jobb mint 1080p? Latvanyosan nagy elorelepes vagy csak akkor tunik fel ha odafigyel ra az ember?

2022. ápr. 30. 18:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Megvettem az LG új 48" oled monitorát. De nem a PS-hez, hanem a PC-hez. Nagyon tuti. A 6800XT elég jól kihajtja. 60 alatt nincs az FPS, de azt is mondhatom, hogy 80 alá is csak ritkán megy. Ez persze játék függő is.

A PS még mindig a 83" oled TV-n van. És még mindig gyönyörű. Ezért is vettem a PC-hez is oled-et.

Amellett, hogy gyönyörű, még a szemem is kíméli. Nincs az az égető, viszkető érzés, mint a LED-es monitoroknál, TV-nél volt. És nem is fáradok el annyira.

Nekem nagyon megérte ezt a rengeteg pénzt kiadni.

2022. okt. 19. 01:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!