Konzolhoz keresek TV-t?
Sziasztok!
Elvesztem a sok adat között ezért kérem a segítségeteket. Most készülök TV-t venni. Max 300 ezer a limit. (na jó kicsit túl csúszhat) Fő felhasználás Gaming, konzolon. Jelenleg ps4 pro van otthon, de lesz vagy Xbox Series S vagy ps5 (a pro nem lesz eladva az is menni fog). Nos milyen TV-t vegyek? (utoljára 10-15 éve vettem TV-t és nem tartom karban magam TV-k terén) Vagy mire figyeljek ha keresgélnem kell? Melyik adat mérvadó a sok közül? Értelem szerűen nem a papíron leírt, vagy "valahol azt olvastam" dolgokra vagyok kíváncsi, hanem valós felhsználási tapasztalatra. Előre is köszönöm.(jó lenne 50"-55" vagy fölött ha létezik ebben az árban.)
Én egy nanoledeset használok monitornak.
Ez mondjuk olcsóbb technológia, nekem tökéletes de ha nagyon profit szeretnél akkor OLED-et vásárolj.
Szinte mindent tudnak amit egy monitor is ma már.
Jelenleg ennek a technológiának a legjobb a válasz ideje, ami játékoknál számít azért.
300 körül van már 48"os, ami szerintem pont jó játszani. 47-49 szerintem ami tökéletes.
Én 55"ost nem vennék, mert az az a méret (nekem legalábbis), ami ha előtte ülsz már nem elég a szemeddel követni a játékot, a fejedet is mozgatnod kell ami lassíthat ha online ellenfeleid vannak.
Felbontásban a 4K-t javaslom, a natív felbontáson a legszebb a kép. Ezeket a mai konzolok még elbírják. 8K-hoz már szerintem gyengék a konzolok. És a video kártyák is igazából ma még.
- Mondjuk én az olcsóbb nanoledessel is elégedett vagyok, tűéles szép képe van és 100hz.-en elég jó a késleltetése is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!