Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Új generációs konzolhoz...

Új generációs konzolhoz milyen Tv-t vegyek?

Figyelt kérdés
Tudom, tudom rengeteg az ilyen kérdés itt fent, de egyik sem ad számomra kielégítő választ. 150-200 Ft között költenék rá. Illetve szeretném, ha viszonylag nagy lenne. Nem tudom eldönteni, hogy 4K legyen vagy Full HD? Mekkora képfrissítésűt válasszak? Ugye tudom, hogy azért ez nem annyira sok pénz Tv-re, ezért valami kompromisszumot kell kötnöm. Nem lehet 75 colos, 4K, 144 Hz-es, mert azok 3-400 körül vannak. Szóval legyen 4k és lehetőségekhez képest nagy. Illetve gyakran nézek, HBO GO-t, Netflixet, You Tube-ot, szeretném ha ezek mennének rajta, mert a régi LG tv-men ezek elérhetőek, de az a tv nem erre lett még kitalálva és nagyon lassan tölt be mindent. Előre is köszönöm a segítségeteket.

2020. dec. 26. 01:13
 1/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Sony Bravia nem jo?

melyik konzolhoz?

2020. dec. 26. 08:34
 2/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

monitor is jo lenne nem?

[link]

ez ha nem lenne kicsi eleg jonak tunik

vagy ha lenne olyan tv ami 1440p az jo koztes megoldas lenne... vagyis valami 2K s

sajnos ugylatszik kihagytak ezt a lepcsofokot

mekkora colos kellene legalabb

csak tucat Samukat lattam leginkabb ott meg amelyik neked tetszik azt valasztod...

2020. dec. 26. 08:56
 3/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

jatekra kell ha csak TV zni kellene 60Hz sem kellene de igy legalabb 120Hz nem artana vagy legalabbis 60Hz tol magasabb...

hosszutavon foleg fontos lenne

[link]

2020. dec. 26. 09:03
 4/5 anonim ***** válasza:
39%

Új generációs konzolhoz (PlayStation 5 vagy Xbox Series X) hez

Sony Bravia KD-49XG8377 (100Hz) Netflix, HBO GO, Smart LED TV-t venném, 208.900 Ft-tól kapni.

[link]

2020. dec. 26. 09:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Új generációs konzolhoz olyan 4k tv érdemes venni ami rendelkezik 2.1 HDMI bemenetel.

Bár ez jóval több lesz mint 200.000 ft. Sajnos.

De hosszú távon egy ilyen tv kell venni.

2020. dec. 27. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!