Másnak nem tűnt fel, hogy az iPhone 13 pro fényereje gyengébb mint az előző csucsmodelleké?
Figyelt kérdés
Nappal állandóan maxon kell működtetnem, korabban ez egyik iPhone-ommal sem fordult elő.
Tudom az OLED korlátait fényerőben (a LED-hez képest), de már a X is OLED volt, ha jól tudom, és mégis nagyobb volt a fényereje.
2022. jan. 30. 20:06
1/3 anonim válasza:
Most a kedvedért felhúztam 2/3-ról 100%-ra a fényerőt,de a kivilágított szobában kibassza a szemem...
2/3 anonim válasza:
Nem. Az enyémnek brutális a fényereje. Összehasonítottam egy 12-essel, szabad szemmel érzékelhetetlen a különbség.
3/3 Takysoft válasza:
Magasabb a fényereje, mint az iPhone X-nek.
Előfordulhat, hogy hibás a készüléked. Érdemes bevinni oda ahol vetted (gondolom iStyle vagy vagy valami hasonszőrű) és ott rákérdezni. Értenek is hozzá (ennyire legalább is), és össze is tudod hasonlítani a bent levő készülékekkel.
(még akkor is beviheted egy iStyle-ba összehasonlításra, ha nem ott vetted)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!