Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 50Ezer forintért van esély erre?

50Ezer forintért van esély erre?

Figyelt kérdés
50.000Ft-om lenne használtan venni/összerakni alkatrészenként egy Pc-t és a cél annyi lenne hogy a Fifa 22 játékot futtassa. Van erre esély?

2022. ápr. 16. 19:55
 1/7 anonim ***** válasza:
2022. ápr. 16. 20:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nagy szerencsével TALÁN. De reális keretek között nem.

Itt van leírva a hardverigénye: [link]

A minimálisnak említett grafikus kártya is kb. 30 ezer forint, persze, elméletileg használtan olcsóbban is megveheted... de most, amikor a használt videokártyák is akár kétszeres áron kelhetnek el, erre kis esélyt látok.

... És akkor maradt még 20 ezer forintod alaplapra, procira, RAM-ra, háttértárra, gépházra.

Ekkor pedig még csak a minimális követelményekről beszélünk, ami azért nem a legnagyobb játékélmény.

Persze, a te dolgod, de én inkább gyűjtenék még hozzá kicsit, és akkor már megpróbálnék kihozni egy erősebb gépet.

2022. ápr. 17. 01:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Ennyiből én egy használt konzolt vennék, Xbox One S-t elsősorban. Vagy egyszerűen megvárod, amíg valamelyik felhős szolgáltató elérhetővé teszi. 50k játékos PC-re nagyon karcsú, csak a videokártya+CPU-ra is kevés volna. Az erősebb APU-k szintén jó drágán mennek most, az sem opció ennyiből.
2022. ápr. 17. 12:02
 4/7 anonim ***** válasza:
gyűjts hozzá vegyél egy series s-t azzal még éveken át tudsz új fifákal is játszani!
2022. ápr. 17. 16:29
 5/7 A kérdező kommentje:
Konzolom van jelenleg ami sikeresen megadta magát nyáron váltottam PC-ről de nagyon megbantam ezért térnek vissza PC-re
2022. ápr. 17. 20:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát nemtom... Én konzolon szeretek fifázni. Ott játszanak sokan.
2022. ápr. 18. 00:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Jövőre crossplay-es lesz😁
2022. ápr. 19. 11:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!