Milyen laptopot vegyek?
Én is a Dell-t javaslom.
Magyarban általában a mysoft-nál a legolcsóbb.
Ott össze is tudod állítani a konfigot ha szeretnél módosítani. (Windows, +ram, +ssd ...)
A windows NEM éves bérlet. Megveszed és jól van.
Az Office már lehet éves és egyszeri vétel is.
- Windowst és Office-t érdemes az árukeresőn valamelyik megbízható boltból használtat vásárolni, így 70%-al olcsóbban meg tudod vásárolni. A Windows kérdéses, mert ha nem géppel együtt veszed akkor neked kell feltelepíteni. És a géppel vásárolt nem drága, lehet megéri nem külön venni.
- A Dellnél érdemes megnézni, hogy "helyszíni garancia" van-e hozzá. A legtöbb típushoz ezt adják. Ez azt jelenti, ha elromlik nem kell
futárral küldözgetni jobbra balra, telefonálgatni mikor lesz kész, vitatkozni te vagy a futár törte be a kijelzőt ... hanem kimennek és javítják ott helyben. Kényelmes és gyors. (Bár én mindig Delleket veszek így de még nem volt szükségem rá, az eddig megvásárolt ~200 gépből vagy laptopból nem romlott el egy sem g. időn belül).
Itt Dell + Windows (prof nem home, az szar) + SSD (Mert az kell a Win10/11 nek)
Gondolom oda írják mindenhová, amelyiket nem windowsal árulják azokra vonatkozhat. Pl ha veszel egyet Linux rendszerrel, azon a linux van előre telepítve.
Azt le kell törölni és rátenni a Windowst.
A windowsosnál meg nem kellene ott lennie, - de ha megnézed, van 456375 féle laptopjuk, így tudják lekezelni őket. Gondolom nem vesznek fel 3 embert hogy álló nap ezeket javítgassa :)
De csak simán ignoráld szerintem.
Ha meg van mit szeretnél, azért nézz rá árukeresőn is, biztos ami biztos. Én az esetek 90%-ban itt találtam a legolcsóbban Delleket, de azért nézz rá. - Nincs közöm a bolthoz amúgy.
"és Windows-ból bőven elég a Home"
NEM elég. Ne vegyél home rendszert.
Az idiótáknak való, akik azt szeretik ha az egy égadta világon semmit nem lehet sehol beállítani, mert a rendszer jobban tudja és majd ő beállít mindent helyetted ahogyan ő szeretné.
- Már bocs...
- Nálunk van Inspiron, Vostro és latitude is.
A felhasználóim nem vettek észre különbséget az inspiron és a vostro között.
A Dell a Vostrot munkahelyre, az Inspiront otthonra ajánlja. Szóval inkább célfüggő. Mondjuk a Vostro így ránézésre nekem is masszívabbnak tűnik.
A Latitude pedig olyan mint a Vostro csak ujjlenyomat olvasóval meg hasonló extrákkal van felszerelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!