Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen laptopot vegyek?

Milyen laptopot vegyek?

Figyelt kérdés
Nem játékra kell. Photoshop, videovágás (nem profi szinten), szövegszerkesztés, netezés lenne a fő profil. Fontos az ár, de nem szeretnék hulladékot, viszont nem igazán értek hozzá. Láttam olyat, amiben amd ryzon processzor van (sose hallottam róla) szóval nem a szokásos i3, i5, ez jobb/rosszabb?

2022. márc. 28. 21:20
1 2 3 4
 1/36 A kérdező kommentje:
Még az érdekelne, hogy a windows 10 et azt látom, mindenhol éves bérlésre adják, olyan nincs már hogy az ember megveszi és kész, örökre megmarad? És ha közben windows 11, 12 stb jön, akkor mondjuk ha évesben bérlem, akkor azt így lehet frissíteni, vagy hogy van ez? Ezer éve nem vettem laptopot, szóval fogalmam sincs hogy megy manapság.
2022. márc. 28. 21:23
 2/36 A kérdező kommentje:
Mutatok párat amit néztem [link]
2022. márc. 28. 21:28
 3/36 anonim ***** válasza:
50%
Ezt ami neked kell gyakorlatilag mindegyik tudja. Én Dell-t vennék.
2022. márc. 28. 21:44
 4/36 anonim ***** válasza:
100%
ez 2020-as "régi" proci, mennyi a keret?
2022. márc. 28. 21:50
 5/36 A kérdező kommentje:
Hat jó lenne 200-250 körül megúszni garanciával meg windowssal együtt, de marad még pénzem, csak fölöslegesen sokat se akarok kiadni olyan funkcióra/tulajdonságra amit nem használok ki. Illetve olyat se akarok, ami hipp-hopp bekrepál. szóval jó ár-érték arányt keresek az igenyeimhez. Olvastam, hogy az integrált videokártya "xar" de nem tudom ez csak a játék miatt lenne fontos, vagy egy videovágást is érint. Az intel.. videokártya az mindig integrált? Illetve fontos nekem, hogy ne legyen zajos, de ha jól tudom, az ssd-k azok nem zajosak? Illetve ne legyen full lassú, hanem bírjon gyorsan dolgozni.
2022. márc. 28. 22:01
 6/36 A kérdező kommentje:
2022. márc. 28. 22:21
 7/36 anonim ***** válasza:
50%

NE vegyél újat, főleg nem 280 ezer alatt, mert az műanyagos gagyi. Csivivili, jaj de szép, de néhány hónap után kuka. A legjobbak a használt, külföldről behozott üzleti gépek, amelyeket garanciával árusitanak a szervizek. Ezek közül is legjobb a DELL és a Thinkpad.

[link]

2022. márc. 28. 22:59
 8/36 anonim ***** válasza:
100%
Gamer laptop 300 ezer, vagy feljebb, van annyi pénzed?
2022. márc. 28. 23:00
 9/36 anonim ***** válasza:
Aranyozott fedéllel és díszes berakásokkal, elefáncsont díszítésekkel, levetett FSZB (régi KGB)-s (orosz) laptop, ha lehet kapni, az tuti lehet neked.
2022. márc. 29. 07:48
 10/36 A kérdező kommentje:

Gamer laptopra nincs szükségem.

Nézegetem a használtakat, köszi. Már volt hogy megjártam használttal, ezért kissé bizalmatlan vagyok. Munkahelyen is dell-lel dolgozunk, és nem túl jó sajnos, pedig drága modell.

2022. márc. 29. 08:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!