Milyen laptopot vegyek?
Figyelt kérdés
lényegében egy laptopvásárlás előtt állok, de ötletem sincs, mi lenne a legjobb választás.
szeretnék játszani újabb játékokkal, azért akadásmentesen és pici grafikai munkákat (photoshop stb) is csinálnék.
illetve jó lenne, ha picit kompaktabb lenne és olyan 300-350k körül lenne, de teljesen nyitott vagyok a véleményetekre,
köszi, hogy benéztél!:)
2022. márc. 17. 21:13
1/4 anonim válasza:
Dell vagy lenovo nekem eddig ezek a leptopok voltak nekem nagyon tetszenek
2/4 anonim válasza:
Ha újabb játékokkal szeretnél játszani, mindenképp olyat érdemes keresni, amibe dedikált videókártya van,mert az integrált nem igazán alkalmas erre. Ebben az árkategóriában a GTX 1650 4gb szokott jellemző lenni. Viszont azt mindenképpen hozzátenném, hogy én valahogy még biztos beszereznék egy laptop hűtőt, mert eszméletlenül feltudnak melegedni több óra játék alatt. Az én laptopomba (Asus Ryzen 5 5500U procival) itegrált kártya van és ha játszok újabb játékokkal, hát van kompromisszum bőven és ráadásul meleg is a gép, habár nekem nem ez a fő funkciója.
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!