Megvárnád az új Intel kártyákat, vagy most vennél VGA-t?
Elvileg 29. én lesznek bejelentve. Sokminden függ majd az ártól és a teljesítménytől. De szerintem sok gyerekbetegségük lesz még az első 1-2 évben.
Én várok kb év végéig de jó eséllyel most AMD kártya lesz ha megjelenik az RX 7000 széria és lesz valami tűrhető áron ami jelentősen jobb mint a GTX 1080-am
Nem várnám meg.
Sok probléma lesz elején az tuti
Semmi értelmeset nem fognak kihozni desktopra, a legújabb hivatalos infó szerint egy limitált darabszámú felső kategóriás kártya jön a nyáron, a többiről semmi hír. Nem várnék egyik gyártó túlárazott felső kategóriás kártyájára sem, az intelére pláne nem amíg nem bizonyítanak.
Ugyanakkor aki eddig várt annak már érdemes kibekkelni ezt a pár hónapot, lassan csepegtetniük kell az új amd és nv kártyákról is az infókat. Nem vennék most bőven MSRP felett futó 2 éves technológiát amikor itt van a nyakunkon a következő.
Rendeltem is egy gtx1050 Ti cerberust 59ert Alzanal, pont elcsíptem, kivételes ajánlat.
Vár a ****om a nagy semmire, nem lesz itt semmi árzuhanás meg semmi pozitív változás.
Olcsóbb biztosan nem, drágább annál inkább!
Lassan oda jutunk, egy multimédiás GT1030 100k lesz... 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!