Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Eladó WGA-t hol szerezhetnék?

Eladó WGA-t hol szerezhetnék?

Figyelt kérdés

Sok leírásban egy olyan bolt nevét találtam, ami már évekkel ezelőtt megszűnt. Gondolom nem véletlenül

Nem akarok vele hekkelni, csak ki szeretném próbálgatni otthon

2022. márc. 20. 23:06
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Végre az első hasznis válasz, köszi #10-es a tippeket. Hétvégén meg is fogom nézni!

#6, nem olyan analyzer. Nem tzdom, hogy pontosan hogyan működik. Annyit lattam, hogy a megtámadott hálózat erősségét jelzi ki. Azaz mennyire áll ellen a támadásoknak.

Addigis annyit megtenne a #8-as, hogy megírja privátban valamelyik kábelének a sorozatszámát?

Amúgy meg pont te irtad hogy egy vicc, de irtam is, hogy nem vagy vicces

2022. márc. 21. 19:58
 12/17 anonim ***** válasza:

"Végre az első hasznis válasz, köszi #10-es a tippeket."

És elhitted, bedőltél neki. ;D

Sem a lamerpwner.com

[link]

sem a noobfooker.org

[link]

nem létezik, a Hardveraprón:

[link]

meg nem találsz C64-es WGA-t, csak laptopokat analóg videokimenettel (ami VGA, csak az eladó elírta).

"Addigis annyit megtenne a #8-as, hogy megírja privátban valamelyik kábelének a sorozatszámát?"

Mivel nincs ilyen kábel, nincs sorozatszám.

2022. márc. 21. 20:21
 13/17 Alex Fly ***** válasza:
@12: most miért rontod el a játékát?
2022. márc. 21. 20:36
 14/17 Shaddark ***** válasza:

"#6, nem olyan analyzer. Nem tzdom, hogy pontosan hogyan működik. Annyit lattam, hogy a megtámadott hálózat erősségét jelzi ki. Azaz mennyire áll ellen a támadásoknak."

:))

Nálunk egy ilyen felmérésért másfél milliót kért a cég aki a biztonsági auditot csinálta nálunk.

És ez egy alap volt.

2022. márc. 21. 20:50
 15/17 anonim ***** válasza:
#13: Mert ez nem az Egyéb kérdések --> Humor kategória és nem csapjuk be a kérdezőt.
2022. márc. 21. 20:57
 16/17 Alex Fly ***** válasza:
@15: de ha egyszer az értelmes választ nem fogadja el és ragaszkodik az elképzeléséhez... Gondoltam hadd keresgessen: egyrészt addig is elfoglalja magát, másrészt csak rájön, hogy mekkora oltári baromságot kérdezett. És azt jobban elfogadja, mint az itteni válaszokat...
2022. márc. 21. 21:04
 17/17 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
49%

Esküszöm a hasamat fogom a nevetéstől.

Ha a kérdezőnek olyan hardware kell ami kijelzi egy hálózat biztonságosságát akkor valószínűleg nincs szüksége olyan hardware-re ami kijelzi a hálózat biztonságosságát. Mert ennyire tanulatlan embert nem engednek olyan hálózathoz amit megkéne védeni.

2022. márc. 21. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!