Eladó WGA-t hol szerezhetnék?
Sok leírásban egy olyan bolt nevét találtam, ami már évekkel ezelőtt megszűnt. Gondolom nem véletlenül
Nem akarok vele hekkelni, csak ki szeretném próbálgatni otthon
Végre az első hasznis válasz, köszi #10-es a tippeket. Hétvégén meg is fogom nézni!
#6, nem olyan analyzer. Nem tzdom, hogy pontosan hogyan működik. Annyit lattam, hogy a megtámadott hálózat erősségét jelzi ki. Azaz mennyire áll ellen a támadásoknak.
Addigis annyit megtenne a #8-as, hogy megírja privátban valamelyik kábelének a sorozatszámát?
Amúgy meg pont te irtad hogy egy vicc, de irtam is, hogy nem vagy vicces
"Végre az első hasznis válasz, köszi #10-es a tippeket."
És elhitted, bedőltél neki. ;D
Sem a lamerpwner.com
sem a noobfooker.org
nem létezik, a Hardveraprón:
meg nem találsz C64-es WGA-t, csak laptopokat analóg videokimenettel (ami VGA, csak az eladó elírta).
"Addigis annyit megtenne a #8-as, hogy megírja privátban valamelyik kábelének a sorozatszámát?"
Mivel nincs ilyen kábel, nincs sorozatszám.
"#6, nem olyan analyzer. Nem tzdom, hogy pontosan hogyan működik. Annyit lattam, hogy a megtámadott hálózat erősségét jelzi ki. Azaz mennyire áll ellen a támadásoknak."
:))
Nálunk egy ilyen felmérésért másfél milliót kért a cég aki a biztonsági auditot csinálta nálunk.
És ez egy alap volt.
Esküszöm a hasamat fogom a nevetéstől.
Ha a kérdezőnek olyan hardware kell ami kijelzi egy hálózat biztonságosságát akkor valószínűleg nincs szüksége olyan hardware-re ami kijelzi a hálózat biztonságosságát. Mert ennyire tanulatlan embert nem engednek olyan hálózathoz amit megkéne védeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!