Csau-csaut szeretnék de akármelyik tenyésztőt néztem, nem adnak el belföldre, honnan szerezhetnék így kutyát? Többi lent
Az nem segítség, hogy reklámozol egy szaporítót!
Kérdezőnek: Addig keress tenyésztőt, amíg nem találsz olyat, aki ad el neked is. De ha mégsem találnál, akkor válassz másik fajtát, vagy mondj le a kutyatartásról...
nekünk francia bulldogunk van ami szintén egy gazdás kutya, én mégis mentettem egyet, 5-6-7 éves lehet....lehet, hogy egy gazdás, de én már a 3. vagyok neki, és én vagyok az EGYETLEN számára...
vagy www.allatok.info
vagy www.gazditkeresek.hu
Nehéz ügy... Szerintem járj el kiállításokra, igyekezz kapcsolatba kerülni a tenyésztőkkel, és valahogy bizonyítsd be, hogy jó gazdája lennél egy kutyának és érdemes vagy arra, hogy kutyàt adjanak neked.
Bár tény, hogy a béka segge alatt van itthon a kutyatartàsi kultúra, de azért fura, hogy csak hovatartozást néznek, nem pedig személyiséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!