Eladó WGA-t hol szerezhetnék?
Sok leírásban egy olyan bolt nevét találtam, ami már évekkel ezelőtt megszűnt. Gondolom nem véletlenül
Nem akarok vele hekkelni, csak ki szeretném próbálgatni otthon
Nem vagy vicces :(
Pontosan le is irták, hogy óriási lejáratókampány indult a WGA ellen. Még a Microsoft is beszált. Amerikában nagy múltja van a cancel-culture dolognak.
Ha te, személy szerint nem hiszed el, az a te dolgod. Nem kértem ilyen szempontból hittérítést. Magáról a hup-ról is megvan a véleményem. Sok a troll, és nem ez lenne az első, amikor félremennek. De mindegy is, hiszen nem erről kérdeztem.
"Sőt, régebben láttam egy videót is, ahol kijelezte a hálózat erősségét"
A Wifi Analyzerre gondolsz? Képzeld, bármelyik telefonra elérhető. :D
Ez nagyon jó!!!
Nincs meg valahol az eredetije?
Pár részleten is fetrengtem, el szeretném olvasi...
Ilyenek
"
"Amennyiben az adatátvitel során túl sok egyes vagy nullás bitet küldünk, úgy felsérthetjük azt a vékony hártyát, ami a biteket a kábelben tartja. Ez manapság nem jelent akkora problémát, de régebben nagyon is figyelni kellett, hogy az öreg kábelek is birják a strapát. Szigetelés nélkül a drót atommagjai és elektronjai közötti téren keresztül megszökhetnek a keskeny 1-es bitek, és ez adatvesztéssel jár ugyebár! Bizonyára találkoztál már Te is azzal, hogy egy letöltött fájl sérült volt! Ez tipikus szigetelés hibára utal! Azonban nem mindig elõnyös a szigetelés, például ha sérült, és a kampójánál fogva beakad az 1-es egy ilyen repedésbe, emiatt nem tud áramlani a többi bit, aztán az ember órákig keresheti a hibát. Az újabb adatküldési kisérletek pedig valóban felszakíthatják a kábelt és akkor elfolynak a bitjeink.""
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
#4: "Nem vagy vicces"
Nem is állt szándékomban viccesnek lenni.
Én a szomorú rögvalóságot írtam le, hogy ez egy viccesnek szánt mese, átverés. Mint az Olajfalók című áldokumentumfilm ( https://www.youtube.com/watch?v=x3Ssx0ECTD4 ) - csak itt a "műsor" végén nem mondják el, hogy átverésről van szó.
"Mindent feltörő" WGA nem létezik. Nem, pult alól, feketepiacról, sötétwebről sem szerezhető be.
"Amerikában nagy múltja van a cancel-culture dolognak."
Nincs "nagy múltja" - ez a 2010-es évek sajátossága, a cikk 2007-es.
Másrészt vedd észre: ez is az átverés része: az oldal készítője - számítva a szakmai reakciókra - alapból behelyezkedik egy hamis "áldozatpózba", hogy őt "elnyomják":
https://www.youtube.com/watch?v=y6N9YEu8Yq0
"Ha te, személy szerint nem hiszed el, az a te dolgod. Nem kértem ilyen szempontból hittérítést."
Belinkeltem egy szakmai fórumot.
Láthatod a jelen fórum reakcióit.
WGA-t meg - bármennyire is hiszel benne - nem kapsz.
Innentől fogva ez nem személyes hit, hanem valósággá vált tény. Bármennyire is fáj, hogy átvertek, de ez van, ez a való világ.
#7: Már nincs. Az Ultraweb fizetőssé vált, így a hackerguide.uw.hu már csak archívumból érhető el.
Ha jól emlékszem ez a 2000-es évek közepén, a prog.hu/pcforum.hu tájáról indult el ez a vicc, az akkoriban felfutó fórumszcénában egyre inkább megjelenő, laikus kiskölkök által nyitott, "hogyan lehetek hacker"/"hogyan törhetem fel a barátnőm e-mailjét"-jellegű topikok ellensúlyozására. És nincs új a Nap alatt: egy újszülöttnek minden vicc új: a mai napig elhiszik ezt az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!