Melyik a joöbb, gyorsabb SSD? NVMe SSD vagy M2 SSD? (bővebben lent).
Laptopvásárlás előtt állok és úgy tudom az SSD-k közül az M2 a jobb.
Megrémíszt, hogy amit kinéztem laptopot, abban NVMe SSD van, akkor ez nem M2-es? brrrrrr.....ez miatt még nem merem megvenni!
Ti mit gondoltok? Van ez olyan jó, mint az M2?
Azért maradjunk a realitásoknál. A kérdező nem szerverfarmot akar kiépítenni 1000000 dollár értékben hanem otthon a kis gépébe a gta5 alá keres egy ssd-t amit a sarki számtech boltban akar készletről megvenni. Ekkor a sata az 2,5"; az NVME pedig M2.
Minden mást el kell felejteni. Tudom bármit bármilyen portra rá lehet tervezni, bármilyen méretben és tankönyvekben biztos említik a nagy PCIe kártyás ssd-ket is, de ezeket jobb gyorsan elfelejteni, nem az ócska/használtcikk piacon vagyunk.
11-es válaszolonak.
idézet: "..otthon a kis gépébe a gta5 alá keres egy ssd-t.."
Nem, nem!!!!
Laptopot akarok venni! A laptopban levő SSD-ben keresek olyat, ami a legjobb! Nehogy lukra fussak! Úgy hallottam, az M2-es a legjobb a laptopokban. Nem így van?
Kérdező a kis géped alatt azt értette hogy rendes gép, nem pedig szerver.
Ahelyett hogy hallasz dolgokat inkább nézz utánna hogy mit tud az az alaplap, mert M.2 továbbra is csak egy csatlakozó amibe NVME SSD is bele megy, viszont nem mindegyik M.2 csatlakozó tud PCIe bust kezelni magyarul lenne egy drága papírnehezéked.
Mindenkinek köszönöm a választ!
Akkor a lényeg, a laptopban: Lényeg: M.2 NVME SSD legyen.
Még egyhez ragaszkodom, olyat akarok választani, amiben 11.generácios intel proci van.
Vagy i5-öst vagy i7-est.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!