Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Adott egy 970 evo plus M2 ssd...

Adott egy 970 evo plus M2 ssd (1tb), és nem tudok rá fájlokat másolni, valakinek van valami ötlete?

Figyelt kérdés

Próbáltam lemezkezelővel, új kötetet létre hozni, már letöltöttem egy csomóféle programot és idáig semmmivel sem sikerült működésre bírni. Köszo a segítséget.

alaplap: aorus z390 elite

2021. dec. 20. 13:07
 1/9 anonim ***** válasza:

Pontosan hol akadsz el?

Meg van formázva a kötet?

2021. dec. 20. 13:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Hova raktad? Mert két M.2 slot van a lapon és amíg az elsőbe (m2A) nem raksz ssd-t, addig nem fog menni a második slotba rakott se. Alaplap Manualban nézd meg melyik az elsőre alapértelmezett.
2021. dec. 20. 13:58
 3/9 A kérdező kommentje:

Kipróbáltam minden slotban, sőt vettem egy pcie átalakítót is.

De magában a biosban is látja a gép de viszont új kötetként már nem tudom létre hozni mert a lemezkezelőben nem működik.

2021. dec. 23. 11:03
 4/9 A kérdező kommentje:

Hoztam két képet hogy mit látok pontosan.

[link]

[link]

2021. dec. 26. 12:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Vedd ki a Tárolóhelyek közül..
2021. dec. 27. 02:29
 6/9 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted pontosan?
2021. dec. 27. 13:00
 7/9 anonim ***** válasza:

Valószínűleg erre:

[link]

Egyet tudok még javasolni, csinálj egy USB-s telepítőt, rakd be, bootolj be arról, amikor megkérdezi hova akarsz telepíteni és látod az 1 terás SSD-t, töröld le teljesen, majd partícionáld ott helyben, telepítés nélkül lépj ki a rendszer telepítőből majd rakd vissza a boot sorrenet.

2021. dec. 27. 13:54
 8/9 anonim ***** válasza:

[link]

Ne csak a partíciót, hanem a lemezt is vedd ki onnan.

2021. dec. 27. 13:56
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi a segedsítséget srácok de időközben megtaláltam a megoldást :D

[link]

2021. dec. 27. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!